Vask & Pleje

Nogle af materialerne og dekorationerne kan være sarte. Derfor anbefaler jeg, at du læser vores instruktioner grundigt igennem, det vil forlænge levetiden af hverdagens luksus tøj fra COUTURE de LUXE.

Treat me nicely

Dit nye Couture de Luxe produkt holder længere, hvis det bliver plejet rigtigt.
For det bedste resultat følg altid anvisningen, der er placeret på nakke etikketten
eller beskrevet under produktet på webshoppen. Strik, pels og skind kan med
fordel hænges/lægges udenfor nogle timer til luftning.

Vaskepose

Der anbefales at bruge en vaskepose hvis produktet har påsyet perler og pailetter eller anden dekoration. Vaskeposen vil beskytte dekorationerne i at hænge i vasketrumlen og dermed opnå et tilfredstillende vaskeresultat.

Vask af silke

Silke produkter, der indeholder silke skal altid vaskes i hånden med særlige vaskemidle, der indeholder proteiner, for at bevare glans og glathed af silke.

Vask af bomuld & Viskose

Materialer såsom bomuld og viskose kan vaskes med almindeligt vaskemiddel uden blegemiddel med vaskemaskine på 30°C – 40°C.

Vask af strik

Hvis du ønsker at bevare farver, stabilitet og glathed af garnet anbefaler vi, at du vasker produktet ved hjælp af specielle uld vaskmiddel beregnet til vask af uldstrik.
Følg altid de anbefalede vaskeanvisningerne som findes på vaskeanvisningen, som er placeret på nakke etikketten eller gå ind under produktet på webshoppen. Overskrid aldrig den anbefalede vasketemperatur. For at sikre en lang levetid for din COUTURE de LUXE strik anbefaler vi, at du kun vasker dem i hånden eller bruger et blidt uldvaskeprogram på din vaskemaskine.
Brug aldrig en bøjle til at tørre strik modellen – dette vil efterlade mærker på skuldrene på grund af den tunge vægt, når strikproduktet er vådt.

Uld blandinger vil ved normal brug generere små filamenter – også kaldet peeling. Dette ses oftest under armene og på albuer. Det er en naturlig proces, og skal ikke ses som manglende kvalitet. Peeling kan fjernes ved hjælp af et specielt designet uld shaver, der barberer ned de små filamenter, men vær varsom!. Den bedste måde er at fjerne de små filamenter med fingerne.

Tørretumbler

Der anbefales ikke at bruge en tørretumbler, da det kan skade produkterne.

Tørring

For at undgå drejninger, skal du sørge for at rette sømmene, før du lægger tøjet op til tørring. Der anbefales at bruge en bøjle, strikvarer undtaget, eller bare lade det ligge fladt til tørre.

>