FRI FRAGT TIL HELE EUROPA

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

TILMELD DIG


Modtag inspiration, nyheder og vær opdateret på de kommende events 🖤

OM

Designer Mette Dahl

Designer

Mette Dahl


Couture de Luxe’s Mette Dahl designer og fremstiller luksus produkter i strik, skind og pels til kvinder, der forventer et højt kvalitetsniveau. Stilen hos Couture de Luxe er klassisk og feminin med fokus på detaljer, der skiller sig ud. Couture de Luxe fusionerer godt håndværk og design til ekstraordinær håndlavet luksusprodukter. De perfekte skind leggings eller skind bukser, den lækre strik cardigan du ikke har kunne finde i butikkerne eller præcis den nederdel eller bluse, der bare altid fungerer.


Mette grundlagde Couture de Luxe i år 2012 og har arbejdet med strikdesign i 28 år. Produkterne i Couture de Luxe er ikke sæson-betonet, men skal kunne bruges på tværs af sæsonerne år efter år.

Mette sætter en ære i, at hver beklædningsgenstand er så omhyggeligt skræddersyet og fremstillet som overhovedet muligt, dvs. at alt strik er “fully fashion” fremstillet på hånddrevne maskiner, og strikken er syet sammen i hånden. Hvert produkt bliver fremstillet i én kollektionsprøve og bliver kun produceret i de mængder, der er bestillinger på. På den måde mindskes ressource-spildet.


Mette vælger nøje alle materialer ud, som bruges til hendes designs, såsom uld i forskellige varianter og sammen-sætninger samt silke, skind og pels.

© Couture de Luxe 2018

Webshop leveret af Magio - Web med mere

Om - FRI FRAGT TIL HELE EUROPA - Couture de Luxe
Om - FRI FRAGT TIL HELE EUROPA - Couture de Luxe
Om - FRI FRAGT TIL HELE EUROPA - Couture de Luxe